Kerstboomactie WWC: bestel een boom en steun de club!

Dit jaar komt WWC met een nieuwe actie (ter vervanging van de grote club actie):
en wel : KERSTBOMENVERKOOP.

Lees meer

Seizoensafsluiting

Zaterdag 2 juni is de jaarlijkse seizoensafsluiting voor senioren en de oudste jeugd in Wiuwert.
Als je mee wilt doen met de bbq (vanaf 18.00 uur) kun je je hiervoor opgeven bij Geartsje vd Hem: geartsje@kv-wwc.nl of 0615637637.
Na de bqq staat er nog een verrassingsactiviteit voor jullie klaar

WWC D1

Wij zitten in de D1 van korfbalvereniging WWC. We zitten in een team met 2 jongens Dat zijn: Tyme en Hedzer uit Mantgum. En 8 meisjes Anna-lies en Rinske uit Wiuwert, Rikst Baarda uit Britswert, Siënna uit Boazum en Berber, Noëz, Bente en Rikst uit Mantgum.

Lees meer

Zaalseizoen van het A-team van WWC

Na bijna alle wedstrijden gespeeld te hebben in het zaalseizoen 2017-2018 is het kampioenschap nog niet helemaal zeker. Na 10 februari gelijk gespeeld te hebben is ons kampioenschap nog niet zeker. Hoe dan ook is ons jaar erg mooi verlopen met een leuk team van 6 jongens en 3 meisjes, maar dat kwam niet elke wedstrijd goed uit. Wij hebben veel andere spelers moeten lenen, hier zijn wij met z’n allen erg dankbaar voor, dat ze toch bij ons wilden spelen.
Lees meer

Zaaltraining C1

Nu de zaal tijd klaar is gaan we weer naar buiten om wedstrijden te spelen en te trainen maar, de trainingen in de zaal waren wel heel erg gezellig en leerzaam en de wedstrijden ook!
Ook al verlies je je kan er veel van leren! Maar in de zaal is het moeilijker korfballen tenminste vind ik om wedstrijden te spelen dan buiten. Ik heb er heel veel zin in om weer naar buiten te gaan en daar te trainen!
Ik zit nu nog niet zolang in dit team maar ik kan wel zeggen dat het heel leuk is om te doen en daarom zou ik het ook aan anderen voorstellen om te doen.
Lees meer

Oliebollen!!

Op oudejaarsdag hebben leden van kaatsvereniging Jacob Klaver en korfbalvereniging WWC weer de handen ineen geslagen om zoals elk jaar weer heerlijke oliebollen te bakken!
Lees meer

Bestuurswijzigingen WWC

Op de jaarvergadering van WWC op 7 december 2017 in cafe Bonnema vond de bestuursverkiezing plaats. Jelmer Jonker heeft als voorzitter het bestuur verlaten. Bedankt Jelmer voor al je inzet van de afgelopen 5 jaar!
Lees meer

Korfbalvereniging WWC zoekt trainer/coach voor het seizoen 2018-2019

Korfbalvereniging WWC uit Mantgum en Wiuwert is met ingang van het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer voor de drie senioren teams en een coach voor het 1ste team.
Lees meer

Korfbalvereniging WWC zoekt trainer/coach voor het seizoen 2018-2019

Korfbalvereniging WWC uit Mantgum en Wiuwert is met ingang van het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer voor de drie senioren teams en een coach voor het 1ste team.
Lees meer

WWC A1 - Kinea A2

Afgelopen zaterdag speelde de A1 van WWC tegen Kinea A2. Met een onvolledig team trokken de Mantgummers naar De Greidhoeke.
Lees meer

Team uitje WWC A1

Op donderdag 26 oktober gingen we skiën bij SnowWorld in Zoetermeer.
Lees meer

Doneer €5 van het sponsorbudget van de Rabobank aan WWC

Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland houdt ook dit jaar weer de actie Rabo Ledensponsoring.
Lees meer

Jaarvergadering WWC

De jaarvergadering van WWC wordt op donderdag 7 december a.s. gehouden in Café Bonnema te Mantgum. De aanvang is om 20.00 uur. Alle leden en ouders van jeugdleden krijgen nog een persoonlijke uitnodiging met agendalijst.

Opbrengst (W)WC-rollen actie

Op afgelopen zaterdagochtend 4 november ging de jaarlijkse (W)WC-rollen actie weer van start.
Lees meer

Wc papieractie 2017

Op zaterdag 4 november moesten we om 10 uur bij de Poeisz staan. We gingen wc papier verkopen voor onze korfbalvereniging WWC.
Lees meer

W(W)C-papier actie 2017

Net als vorig jaar houdt Kv WWC ook dit jaar weer de wc-rollen actie. Dit jaar vindt de actie plaats op zaterdag 4 november 2017. Wacht dus nog even met inslaan van wc-papier. Tot zaterdag 4 november.

Foto's WWC C1 - Kampioenswedstrijd

WWC A1 - Waterpoort A2

Op zaterdag 14 oktober moest WWC A1 tegen Waterpoort A2. WWC moest met 1 doelpunt verschil winnen tegen Waterpoort om kampioen te worden. De wedstrijd werd gespeeld in Wiuwert de thuishaven van WWC.
Lees meer

WWC 2 - DTS (S) 2: derde zege op rij!

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd WWC 2 – DTS (S) 2 op het programma. Ondanks het regenachtige weer waren beide teams klaar voor de start. Jelle Terpstra, Jouke Bonekamp, Anna Grunstra en Dieuwke de Vries startten in de aanval, waar Tom Trentelman, Rutger Fopma, Bregt Arendz en Marijke Keuning in de verdediging begonnen.
Lees meer

WWC 2 – Parabool

Zaterdag 23 september gingen we om half tien naar Groningen om tegen parabool te spelen. Het was een zonnige en mooie dag om de wedstrijd te beginnen.
Lees meer