Accommodaties
Sponsorcommissie
Club van 50

Korfbalvereniging WWC

WWC is de korfbalvereniging van Mantgum en Wiuwert. Met ruim 100 leden wordt er in diverse teams korfbal gespeeld in beide dorpen. Op deze pagina vindt je algemene informatie over de vereniging. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met het bestuur.

Accommodaties

Korfbalvereniging WWC beschikt tijdens het veldseizoen over twee sportvelden in Mantgum en Wiuwert. In het competitieprogramma van de KNKV staat altijd duidelijk aangegeven in welke plaats de wedstrijden worden gespeeld. De thuiswedstrijden in de zaal worden gespeeld in Sporthal De Greidhoeke in Easterein.

Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kijk dan op de pagina route.

Lid worden?

WWC is de korfbalvereniging van Mantgum en Wiuwert en telt tegenwoordig 3 seniorenteams en 5 jeugdteams. Er wordt op zowel wedstrijd als recreatief niveau korfbal gespeeld, zodat iedereen op zijn tempo kan korfballen.

De vereniging is ontstaan door een fusie van 2 verenigingen uit beide dorpen. Daardoor wordt er elk jaar gewisseld van speellocatie tijdens de veldwedstrijden. De thuiswedstrijden in de zaal worden gespeeld in de sporthal van Easterein.

Lijkt het je leuk om te korfballen? Kom dan gewoon eens vrijblijvend meetrainen! Ga je wedstrijden spelen? Vul dan onderstaand formulier in, en lever deze in bij je trainer.

Lidmaatschap opzeggen

Indien je het lidmaatschap wilt opzeggen voor het komende jaar, dien je er rekening mee te houden dat deze voor vóór 1 mei schriftelijk bij de penningmeester is ingediend. Indien je na deze datum opzegt, dien je de gehele contributie over het volgende seizoen te betalen. Graag ontvangen wij ook een motivatie waarom je stopt met korfbal.

Penningmeester korfbalvereniging WWC
Rein Veenstra
Middelsee 9
8637 VE Wiuwert

Contributie

In het onderstaande schema kan je de contributietarieven vinden. Mocht je vragen hebben over de contributie dan kan je contact opnemen met
Douwe Jan Krol (penningmeester) per e-mail douwejan@kv-wwc.nl of telefonisch 06 3824 9865. De contributie kan worden overgemaakt op IBAN nummer
NL09 RABO 0354 7003 75 tnv Korfbalvereniging WWC.

19 jaar en ouder
€ 165 per jaar
€ 41,25 per kwartaal

15 t/m 18 jaar
€ 110 per jaar
€ 27,50 per kwartaal

Aspiranten

11 t/m 14 jaar
€ 95 per jaar
€ 23,75 per kwartaal

Pupillen

7 t/m 10 jaar
€ 75 per jaar
€ 18,75 per kwartaal

tot 7 jaar
€ 45 per jaar
€ 11,25 per kwartaal

Tenue

Senioren en junioren

De senioren en junioren van WWC spelen in een sponsortenue. Dit bestaat uit een blauw shirt en een zwarte rok/broek. Verder hebben zij de beschikking over een trainingspak. De selectie heeft tevens een sporttas.

Het tenue blijft eigendom van de vereniging. Als je de kleding in ontvangst krijgt dien je het kledingreglement te ondertekenen en de borg te voldoen. De borg voor senioren en junioren bedraagt € 30.

Sinds het seizoen 2012-2013 is er een kledingfonds ingesteld. Hieruit wordt in de toekomst nieuwe tenues van aangeschaft (aangevuld met sponsorgelden). De bijdrage voor het kledingfonds wordt jaarlijks geïncasseerd. De bijdrage voor senioren en junioren is € 15.

Ben je een item van je tenue kwijt? Onderneem dan direct actie. Vraag aan je medespelers of het item niet toevallig bij één van hen in de tas zit. Bel de vereniging of sporthal waar je hebt gespeeld. Als het item niet gevonden wordt moet je de vermissing melden bij Adelma Hoekstra.

Jeugd

De jeugdteams spelen in dezelfde kleding als de senioren, maar dan zonder sponsorbedrukkingen. Jeugdleden dienen zelf hun kleding aan te schaffen bij de vereniging.

Voor meer informatie of om kleding aan te schaffen kun je contact opnemen met Jaap Mulder.

Wil je meer informatie over de tenues?
Neem dan contact op met:

Adelma Hoekstra
Fearhushoeke 14, Mantgum
adelma@kv-wwc.nl

Bestuur

Wil je contact opnemen met het bestuur van WWC? Dat kan per e-mail via bestuur@kv-wwc.nl.
Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met één van de onderstaande bestuursleden:

Jant van Dijk

jant@kv-wwc.nl