• Korfbalvereniging WWC

  WWC is de korfbalvereniging van Mantgum en Wiuwert. Met ruim 100 leden wordt er in diverse teams korfbal gespeeld in beide dorpen. Op deze pagina vindt je algemene informatie over de vereniging. Mocht je vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met het bestuur.

 • Accomodaties

  Korfbalvereniging WWC beschikt tijdens het veldseizoen over twee sportvelden in Mantgum en Wiuwert. In het competitieprogramma van de KNKV staat altijd duidelijk aangegeven in welke plaats de wedstrijden worden gespeeld. De thuiswedstrijden in de zaal worden gespeeld in Sporthal De Greidhoeke in Easterein.

  Ben je op zoek naar de adresgegevens? Kijk dan op de pagina route.

 • WWC is de korfbalvereniging van Mantgum en Wiuwert en telt tegenwoordig 3 seniorenteams en 6 jeugdteams. Er wordt op zowel wedstrijd als recreatief niveau korfbal gespeeld, zodat iedereen op zijn tempo kan korfballen.

  De vereniging is ontstaan door een fusie van 2 verenigingen uit beide dorpen. Daardoor wordt er elk jaar gewisseld van speellocatie tijdens de veldwedstrijden. De thuiswedstrijden in de zaal worden gespeeld in de sporthal van Easterein.

  Lijkt het je leuk om te korfballen? Kom dan gewoon eens vrijblijvend meetrainen! Ga je wedstrijden spelen? Vul dan onderstaand formulier in, en lever deze in bij je trainer.

  Aanmeldformulier

 • Lidmaatschap opzeggen

  Indien je het lidmaatschap wilt opzeggen voor het komende jaar, dien je er rekening mee te houden dat deze voor vóór 1 mei schriftelijk bij de ledenadministratie is ingediend. Indien je na deze datum opzegt, dien je de gehele contributie over het volgende seizoen te betalen. Graag ontvangen wij ook een motivatie waarom je stopt met korfbal.

  Ledenadministratie WWC
  Wisse Arendz

  (bestuur@kv-wwc.nl)

 • Contributie

  In het onderstaande schema kan je de contributietarieven vinden. Mocht je vragen hebben over de contributie dan kan je contact opnemen met Gerke de Boer (penningmeester) per e-mail penningmeester@kv-wwc.nl. De contributie kan worden overgemaakt op IBAN nummer NL09 RABO 0354 7003 75 tnv Korfbalvereniging WWC.

 • Senioren

  19 jaar en ouder
  € 175 per jaar
  € 43,75 per kwartaal

 • Junioren

  15 t/m 18 jaar
  € 120 per jaar
  € 30 per kwartaal

 • Aspiranten

  11 t/m 14 jaar
  € 100 per jaar
  € 25 per kwartaal

 • Pupillen

  7 t/m 10 jaar
  € 80 per jaar
  € 20 per kwartaal

 • Welpen

  tot 7 jaar
  € 50 per jaar
  € 12,50 per kwartaal

 • Documenten

 • Tenue

 • Senioren en junioren

  De senioren en junioren van WWC spelen in een sponsortenue. Dit bestaat uit een blauw shirt en een zwarte rok/broek. Verder hebben zij de beschikking over een trainingspak. De selectie heeft tevens een sporttas.

  Het tenue blijft eigendom van de vereniging. Als je de kleding in ontvangst krijgt dien je het kledingreglement te ondertekenen en de borg te voldoen. De borg voor senioren en junioren bedraagt € 30.

  Sinds het seizoen 2012-2013 is er een kledingfonds ingesteld. Hieruit wordt in de toekomst nieuwe tenues van aangeschaft (aangevuld met sponsorgelden). De bijdrage voor het kledingfonds wordt jaarlijks geïncasseerd. De bijdrage voor senioren en junioren is € 15.

  Ben je een item van je tenue kwijt? Onderneem dan direct actie. Vraag aan je medespelers of het item niet toevallig bij één van hen in de tas zit. Bel de vereniging of sporthal waar je hebt gespeeld. Als het item niet gevonden wordt moet je de vermissing melden bij de kledingcommissie.

 • Jeugd

  De jeugdteams spelen in dezelfde kleding als de senioren, maar dan zonder sponsorbedrukkingen. Sinds seizoen 2023 is er ook voor de spelende jeugd een kledingfonds. De Bijdrage voor hen is €7,00 per jaar. Ieder startend spelend jeugdlid betaald een borg van €30. Heb je kleding nodig in een nieuwe maat, dan kun je die kosteloos omruilen bij de kledingcommissie, mits je oude kleding in goede staat is. Valt er niets te ruilen, dan wordt er €30,- in rekening gebracht. Als je stopt als spelend jeugdlid dan ontvang je de borg van €30 terug bij inlevering van je complete tenue (shirt + rokje/broekje).

  Wedstrijdkleding draag je uitsluitend tijdens wedstrijden van WWC. Het is niet de bedoeling dat je hierin traint. Schade aan en vermissing van wedstrijdkleding dient gemeld te worden bij het bestuur via bestuur@kv-wwc.nl.


  Voor meer informatie of om kleding aan te schaffen of te ruilen kun je contact opnemen met Tea Baarda of Janke Hof.

  Wil je meer informatie over de tenues?
  Neem dan contact op met:

  Tea Baarda                                  Janke Hof
  Swarte Mole 3 - Britswerd             De Greft 4 - Mantgum
  06 10598465                               06 10616216

 • Bestuur

  Wil je contact opnemen met het bestuur van WWC? Dat kan per e-mail via bestuur@kv-wwc.nl.
  Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met één van de onderstaande bestuursleden:

 • Algemeen lid

  Bregt Arendz

 • Kledingcommissie

  Tea Baarda & Janke Hof

  06 10598465                 06 10616216

   

 • Jeugdcommissie

  Anke Koldijk, Lyssa van der Ende & Fardau van der Mark

  Jeugdbestuur@kv-wwc.nl 

 • Vertrouwenspersoon

  Sijbren van der Heide

  06 5435 1262